Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från poetskafferiet, januari 2005


Kvinnogåvan


min nakenhet
ser den med dina ögon
dina kärleksögon

ser kvinnligheten
kurvornas form
hudens glans

känner dina känslor
ditt begär
i avlägset minneseko

min kvinnogåva
ämnad för dig

nu en ödslig sorgflytande
minnesstod




Fri vers av noname_realmind
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-21 10:36



Bookmark and Share


  aol
underbar
2008-04-21

  Carola Zettergren
Underbart bra poetat!!!!
applådåskor!!!!
2008-04-21

    ej medlem längre
Nej men oj vilken sorglig slut!! Kvinnogåvan finns ju där, till för någon som är värd en sån gåva!!*L*
Härlig text!
2008-04-21
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind