Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från poetskafferiet, jan 2005


närma dig


ana min ankomst
närma dig varligt

rör vid min längtan
tangera försiktigt
mitt hjärtas violin

snudda mina känslor
ömsint elektriskt

lås upp min sinnlighet
öppna min lystnads
bortglömda dörr




Fri vers av noname_realmind
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-27 10:34



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket vackert och sinnligt detta!!!
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind