Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saffrans skafferi, jan 2006


Energiväxling


nära dig
kraften fyller mig

livstrådar förenas
energiväxling


nära dig
händer märkliga saker

mitt fullare spektra
tar form

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-08 10:14



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jisses!!! alldeles fenomenalt underbart!!
Sann kärlek!!!
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind