Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från mars 2007. Träd, underbara träd...


En tidlös oskuld


Låter månskuggor gåtfullt svälla
högt i sitt stora grenverk
sträcker sig mot det sensuella
skyld i nattens sammetssärk

Inbäddad i årens ringar
rotad i mörkermyllans frid
vilar sina trötta fingrar
förnimmer endast icketid

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-16 14:56



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Jag gillar träd, de är magnifika. Vacker beskrivning du gör.
2008-07-16

  Kalle.O
Snyggt!
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind