Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från mars 2007


Mytomaner


Hon vandrar med talande tigrar
för inga farligheter hon väjer
framkallar tomtar i ditt sinne
bluffar dig tro det hon säger

Hon är en helgjuten lögnexpert
en egolady med svindlarhatt
banar väg med välslipad tunga
spelar dig många trolösa spratt

Sakta kryper hon in i din hjärna
mera lömsk än den slugaste räv
giftig änka med tjusig fasad
lockar dig in i sin svarta väv

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-18 09:15



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Det gäller att vara genomskådande
vaken...
Härlig dikt!
2008-07-22

    ej medlem längre
Ett möte en mytoman glömmer man inte i första taget! *Huga*
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind