Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ögonblick som muntrar upp i vardagstristessen.



Blickfången

 

Hans öga var av glas
Med indigoblå iris kring fixerad pupill
låg det på bordet och teg
Jag fick det billigt, sa han
och bligade med sitt omaka bruna

Vi andra åt vår soppa på en spik
och lät maten tysta mun
Såg honom försvinna till nästa by
på rövarstråt
med ett öga av glas




Fri vers av AC
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-07-23 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AC
AC