Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lås om dig, vad du gör.



Grannar i osamverkan


I juliövergivet villakvarter
har rekvisita placerats på ett bedrägligt sätt.
Men solblekt ”tvätt” på sträck
och tillgjort trillade cyklar lurar ingen.

Ett signalhorn juckar oavbrutet
på advokat Aronssons garageuppfart.
Själv ruffjuckar han någon annanstans
i seglarskor och med fjällande panna.
Falckförsäkrad och utryckningsbetryggad.

I huset intill sitter en femtonårig pojke
bunden vid en stol.
Nyss i blöjor.
Nu i nerpissade kalsonger.

Mamma, mamma... kom hem!




Fri vers av AC
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-07-25 12:49



Bookmark and Share


  AC
Verkligheten kan vara otäck.
http://www.expressen.se/index.jsp?a=409226

2005-07-25

  Saga-Sofia
Otäck. Och jag stannade en stund vid "nyss i blöjor". Jag har läst dina texter för mycket. Förväntar mig ännu sjukare människor än så här.

Bra.
2005-07-25

  Dan Linder
har ofta tänkt på den där samverkanskylten...mörk historia och målande!
2005-07-25

    Göte Holmlund
låser som fan..men var är alla då..jag behöver er granndjävlar
2005-07-25
  > Nästa text
< Föregående

AC
AC