Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från okt 2004. Något omgjord


Vågsvall


kroppens alfabet
flyter ut över
vitheten

tankens vågsvall
genljuder i
stillheten

fartyget lämnar hamnen
och hjärtats röda bläck
tatuerar sig på spegelytan

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-16 15:42



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
....
och hjärtats röda bläck
tatuerar sig på spegelytan

Upplever som att det är dags
att pröva sina vingar, lite
darrigt men ändå
målmedvetet.
Gillar denna starkt!
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind