Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en Carpe Diem-grej.



Sista morgonen


Hon har ingen aning om
att det är sista morgonen hon ska
brygga sitt kaffe
boka tvättid i källaren
svära över grannens hund som ylar i ensamhet.

Hon vet inte att
hon aldrig mer ska
ta det sista på rullen
gå bredbent ut i hallen till städskåpet
och konstatera att hon har glömt köpa toapapper. Igen.

Hon anar föga att
det är sista gången hon skjuter upp
lämnar därhän
väntar in ett bättre tillfälle.

Som aldrig kommer.

Om detta är hon lyckligt ovetande.




Fri vers av AC
Läst 360 gånger
Publicerad 2005-08-01 20:51



Bookmark and Share


  Teddy
Gillar sekvensen där hon går bredbent....Pinsamt igenkännande kanske..eller inte eller inte!!Fånga dagen ja..behövs påminnas om och du gör det bra.
2005-08-01
  > Nästa text
< Föregående

AC
AC