Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från poesiskafferiet...
[Bild: blog.lentzit.com/images/spa_klocka.jpg]




Optimistklockan


min nya optimistklocka
skvalpar olydigt vid sidan
av tidens strama linje

visarna guppar iväg
fnittrigt och muntert
bortom sifferverket

min nya klocka lockar mig
att rymma runt tidsknuten

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-21 19:42



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Hihi helt underbart bra!!!Denna sparar jag!:)
2008-11-01

  Hildegun Relefors
Obarmhärtigt avslöjande!
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind