Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felkopplad


Insnärjd
i tusen tankar
miljoner brottstycken
som inte handlar om nåt

Insnärjd
i egna tankeloopar
sinneskarusellen snurrar
runt runt... runt runt

Minnesskärvor fladdrar
bilder, röster, stämningar
blandat gammalt och dött
till ingen nytta för nåt

Felkopplad
utan kontakt
med det väsentliga

Kreativ inspiration
oåtkomlig


Insnärjd
i det ständiga döendets
det fruktlösa drömmandets
eviga spiral

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 134 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-03 09:54



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Attans bra beskrivet...
2008-11-03

  _Mian_
Bra skrivet om när växeln kopplat fel och kretiviteten sover sin törnrosasömn.
2008-11-03

  Lena Krantz VIP
Den här känslan känner jag väl igen. När man förväntas tänka tankar som egentligen inte är ens egna samtidigt som de egna pockar på....men dem försöker man lägga åt sidan till sedan!
2008-11-03

    ej medlem längre
Dags att "sätta en käpp i hjulet" som snurrar.. ?
Eller kanske se tiden an?
En igenkännande text är det iaf
2008-11-03

  Njord
Förlåt inte i varje stycke!
2008-11-03

  Njord
Insnärjda tankar så här tidigt på måndagens morgon.
Men ack så sann text.
Fin rytm, gillar särskilt upprepningen av insnärjd i varje stycke och det något oväntade slutet.
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind