Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titanica


I mitt nästa liv ska jag bli rymdonaut
på ett gigantiskt strålande rymdskepp
om jag så torkar rymddamm
istället för skickligt styra
skeppets odysséer

I nästa existens
ska jag färdas därute
bland galaxer
och stjärnors gatustråk

Kosta vad det kosta vill...

För rymdens vidder
är min hunger, min törst
min vackraste längtan
mitt livselixir

En gigantisk fluorescerande mussla
ett rymdhavets Titanica
stilla vid rymdhamnen
i väntan på avfärd

Vid panoramafönstret står jag själv
i min nya kropp av senaste årsmodell
lika viktlöst lycklig i hjärtat
som vilken planet som helst

I mitt nästa liv då ska det ske

Kosta vad det kosta vill

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 93 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-04 08:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter spännande och härligt!!*L*
2008-12-07

    Scribble
kan vi först leva livet ut och
sen, skall vi bestämma träff
och tid, vill gärna följa med,
kosta vad det kosta vill
kronan har ändå inte mycket av värde!
kan bli kul! Mvh/S
2008-12-04

  lodjuret/seglare VIP
du är minsann en konstnär av himmelska mått
texten (o bilden) får sina
trenne smäckra delfiner
2008-12-04

  Lena Krantz VIP
Samma här....jag skall förbaske mig återfödas i ett annat solsystem än det här, där de hunnit längre vad gäller det mesta...fysiskt visst men inte minst själsligen.

Vad kul vi ska få det!
2008-12-04

  Njord
Liftarens guide till galaxen?
Man får drömma om dessa resor tills vidare. Men vem vet utvecklingen går kanske fortare än vi anar.
Gillar den flyktiga, flytande tonen i denna text, undrar lite över varför du kursiverade en del av texten. Stör läsrytmen.
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind