Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mycket gammal dikt...


Guldklimpen


Det är skönt att ha en kropp
att uttrycka sig med
omfamnande mina tankar
vibrererande mina känslor

Det är skönt att bo i en form
som glädjefyllt samspelar
i alla mina lekar

Det är skönt med problematik
- utmaningar -
glida in i labyrinten
och finna guldklimpen
- i mitten -

Det är skönt att vara
Skönt att skapa






Fri vers av noname_realmind
Läst 252 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-19 20:55



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Härligt sätt att beskriva sin kropp. Blir glad av den.

/M
2009-01-21

  Njord
Ja vad vore vi utan vårt skal?
Tänk att du kunde tänka så bra redan för länge sedan.
FINT!
2009-01-20

    ej medlem längre
Gammal eller inte men den har en skön flyt och rytmisk som få!
Mycket fin!
2009-01-20

  Gunilla VIP
Läckert!
Både ord och bild!
2009-01-19

  Carola Zettergren
Mmm..när man skapar hittar man den, snyggt!
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind