Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nya IKEA-katalogen inspirerar



Sitt inte på mig


Det är ingen livstidsgaranti på mig
som soffan i galon

Jag är visserligen trivsam till en början
och lätt att torka av
men klibbar fast över ryggslutet
om du blir sittande för länge

Så välj ett annat inredningsobjekt
Hon där i hörnet
verkar tillräckligt anpassningsbar
Följsam som en vattensäng
med sitt kluckande skratt

Ni skulle passa bra ihop
Hon, du och dina polisonger




Fri vers av AC
Läst 442 gånger
Publicerad 2005-08-29 10:21



Bookmark and Share


    steffe struts
kul text. "Ni skulle passa bra ihop Hon, du och dina polisonger"

bra formuleringar! gillar.

stefan
2006-01-15

  Therés
Så otroligt bra! härligt att läsa.
2005-10-03

  Propella
Jamen det är ju strålande *stående ovation*
2005-08-31

  himlens hemlighet VIP
IKEA-katalogen är det vi fått i stället för det svenska folkhemmet...nu kan vi möblera det själva...eller kan vi det? är vi bara möblerna? gillar upplägget...en rolig metafor med soffan...även om bilden av relationen till den andre känns cynisk och bitter...det är synd om människorna...fastnar mest för det där med garanti...en lysande bild av en kvinnlig insikt...men va fan...om försmådda män har strindberg...
2005-08-29

  Teddy
..uppfriskande..och...

"Följsam som en vattensäng
med sitt kluckande skratt"..

..klart underbart uttryckt..Gillar.
2005-08-29

    ej medlem längre
Haha, härligt!
2005-08-29
  > Nästa text
< Föregående

AC
AC