Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig min verklighet tillbaka!


Skönjer en flyktväg
mellan orden
begreppen

Anar ett sätt att rymma
tvärsigenom tankarnas
vassa klängrankor

Antydan av
en dold öppning
nära
som ett andetag


Fria vidder
lockar djärvt
förnuftslöst

Det finns en väg ut!


Ge mig en enda reva
bland reflektionernas
förföriska spegelfasader
och jag ska tränga mig ut
ur mina tankars tukthus
bort från mitt svarta hål
av okunskap


Ge mig
min verklighet
tillbaka

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 252 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2009-03-19 09:17



Bookmark and Share


  Seasons
Mästerligt!
2009-03-26

  Carola Zettergren
Ursnyggt!!!
2009-03-19

  _Mian_
Välskriven, rättplacerad på förstasidan och nycozmospiraliskt skrivsätt därtill. En dikt att reflektera och ordnjuta av.
2009-03-19

  Karin Rosberg
Helt underbart skriven!!
2009-03-19

  Njord
Detta är ett verkligt mästerverk Gillar särskilt näst sista versens början. Tjusigt Bokmärker
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind