Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom livskröken


Vad kan vara kärare
än livet självt…

att finnas
och verka
drömma
känna

dofta
smaka
lyssna
betrakta

beröra
beröras
älska
vara arg

ge en gåva
få ett leende
skapa
engagera sig

ibland bara lata sig
i den ljufliga hängmattan
av förföriska drömmar


och en vacker dag
befria sig
från utnötta
begränsningar

ströva vidare
med stadiga steg
och varma stjärnögon
på okända vandringsleder
som väntar
bakom livskröken

 

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 120 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-10 12:03



Bookmark and Share


  Maria T
Tänk att en vacker dag få
ströva vidare med varma
stjärnögon
2009-06-12

  Teresia Ridell
Mycket vackert;o så sant ! Inget är vackrare än livet. Fast ibland orkar man desvärre inte se det:(
Jag har älskat till döds...bokstavligen talat... Lever än idag i värsta berg-o-dalbanan. Pendlar mellan att vilja ta hela världen o bubblar i hela kroppen;till att storgråta vid graven o förtvivla det som blev (en del av) mitt öde.
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind