Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens Geometri


ett ofattligt
suveränt
magiskt
spinn

inåt
och
utåt

överallt

utan slut

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-26 18:54



Bookmark and Share


  Hannadraken
Vilken härlig liten definition. Sparvärd - jag tror jag sätter den på kylskåpet!
2009-08-03

    Nattviol
Just så!!
expanderande
och fullständigt gränslös
när källan får flöda över
och på samma gång fylls på!

det är stort...!
2009-07-26

  walborg
Blir litet undrande - gränslöst, utan slut - kärlek beskriven så uppfattar jag inte som kärlek riktigt ....
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind