Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yin Yang Meditation


bryter våg
bryter tanke

      tillsammans
      gemensamt


byter känslor
byter energi

      varandras
      hävarmar


växelverkan

      två delar
      av en

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-02 21:13



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Som blir större
än en hel!
2009-08-04

  karenina VIP
helt underbar kompostion av text och bild. förmedlar verkligen känslan av balans
2009-08-02

  lodjuret/seglare VIP
det sägs att även kvinnan och mannen är lika delar av ett helt delt, men fan vet om man skall tro på sådana rykten
2009-08-02
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind