Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan atomer och galaxer


en ohörd sång
en gnolande tyst melodi
uppå bärande intervaller
av negativ rymd
mellan gränslinjer och andetag
fyller det osynliga
mellan atomer och galaxer

livets dolda kärleksmotor
spinner
      från kärnan
           inom kärnan
alla polers knutpunkt

sprider sin oändlighet
från existensnavet
utan botten
eller början

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-04 08:51



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Det känns som ren
sanning
rent
medvetande
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind