Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett första smakprov från min nya bok, Sjungande Tomrum...
[egen datakreation: bilden finns med i min bok]



sjungande tomrum

 

andning

 

                rytm

 

                          pulsation

 

 

gnistrande vindlingar

i fantasins spegelsalar

lönndörrar

till andra verkligheter

 

 

eliptiska danser

 

        blixtrande magnetögon

 

                  kastande sina lustars spjut

 

                                         ut i livsoceanen

 

 

sjungande tomrum

generösa ickefält

blanka och oanvända

till för det växande livet

 

 

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 285 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-08-05 12:01



Bookmark and Share


  LEVerEra
skönsjunget värre!
2010-02-09

  Carola Zettergren
URTJUSIGT!!!
2009-08-10

  Gunilla VIP
Gratulerar!
Till bild
till dikt
till bok!
Lyckönskar dig!
2009-08-09

  Njord
Kul att du sammanställt din bok, den här texten och bilden är fantastiskt fin.
KAn man köpa boken>?
2009-08-07

  Cosmic Johanna
Härlig titel och bild till din levande dikt,

varma kosmoapplåder,

för känslan.
2009-08-06

  walborg
Så livsbejakande och härligt! Varmt tack!
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind