Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smakprov två från Sjungande Tomrum
[lånad bild]



känslan vi söker

 

det är känslan

vi söker

 

 

den klingande porlande rena känslan

som målar verkligheten skarpare

 

den starka mustiga mogna känslan

som blåser taket åt sidorna underifrån

 

den vilda eldiga spjutkastarkänslan

som eggande viner genom själen

 

den kraftfulla vackra passionerade känslan

som fyller upp tomrummen till fullkomlighet

 

 

det är känslan vi söker

 

känslan

vi kallar kärlek

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-05 12:11



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
URTJUSIGT!!!!
2009-08-10

  Gunilla VIP
Känslan
av
fullbordan
av
perfektion
av
flöde
av
. . .
2009-08-09

  Cosmic Johanna
Ja visst hänger mycket på våra känslor,

vackert formulerat!

kosmoapplåder för kärleksbudskapet.
2009-08-06

    tehdog
bra!
"som fyller upp tomrummen till fullkomlighet", snyggt.
Kunde inte låta bli att dra på smilbanden åt "spjutkastarkänsla".. :-)
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind