Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smakprov tre från min bok Sjungande Tomrum


ur idéernas källor

 

ur tankegrottors djup

höjer sig röster

våra röster

 

nynnande sinnliga röster

 

ur skyars oändliga vidstäckthet

sänker sig blickar ned

våra blickar

 

skådande intensiva blickar

 

ur självets gastkramande rymder

vecklar jagen ut sig

jagversioner

 

allt som någonsin vill bli




Fri vers av noname_realmind
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-07 15:29



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Mmm
meditativt
så det förslår!
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind