Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg min soldrake


Flyg min soldrake
flyg

Flyg
över tid och rum
genom sinnet
som längtar
genom hjärtat
som söker


Flyg min skapelse
flyg fritt
bort
och iväg
över tomrummets
oändliga

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-09 13:43



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Friheten
kan
aldrig
stängas
in,
om
man
själv
inte
sluter
dörren.
2009-08-09

  Cosmic Johanna
Skönt för din poesiskapelse att få flyga fritt.

applåder för de vackra bilder du förmedlar hör

och känslan som är lätt likt soldraken uppe i skyn.
2009-08-09

  Njord
Härligt svungande textrader, läser frihet och lycka!
2009-08-09

  karenina VIP
ord och bild som går i en underbar samklang. förmedlar lugn och trygghet och tillit
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind