Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berget på skolgården


Under nuets runda valv
dricker rönnbärsklasar
ivrigt och tillitsfullt
sensommarens sötma

Bergets urgamla minnen
smyger likt dolda skuggor
in i elevernas munhålor
antikt och metalliskt

Forntid mixas med nutid
ett soligt sötsurt mellanmål
för unga längtande sinnen
under hösten första skoldag


Tankar och undringar
virvlar runt i luften

– Vad har framtiden för smak?

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-24 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind