Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När själen vill


när ropet kommer
djupt inne från själen
går det inte att säga nej 

vad helst det är

en dikt
en kyss
en målning

en livsgärning
en kärlekshandling
en världsomsegling

eller kanske
detta svåra
att bryta upp
och byta verklighet


när själen sjunger
är det bara
att flyga med

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 494 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-08-31 00:43



Bookmark and Share


  Sylt
Skaparglädjen är helig! fint!
2009-09-04

  Stjärnregn
Att byta verklighet... det var genialiskt!
2009-09-04

  Night Soul Woman
mmm ack så vackert skrivet*bokmärkes*och *applåd*
2009-09-01

  kärleks ängel
underbar!
2009-09-01

  Eva Langrath VIP
Sköna ord om att bli trogen sig själv och släppa själen fri
2009-08-31

  Carola Zettergren
URTJUSIGT!!!APPLÅD!
2009-08-31

  Njord
Åh kan du inte dela med dej av det?
MIn förbaskade själ flygger aldrig Jag får minsann tvinga den om nåt ska hända.
Härlig text du fått till!
2009-08-31

  Hannadraken
Det är det som kallas flow... Gillar"när själen sjunger är det bara
att flyga med". Snyggt
2009-08-31

  Måna N. Berger
Själen kan inte vingklippas!
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind