Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klanger av innebörd

 

även där ljuset
har svårt att nå fram
finns klanger
fyllda av innebörd

också mörkrets ansikte
vill göra sig hört

 

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-13 21:00



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Ja, det stämmer så väl! Bra!
2007-09-14

  drakbruden VIP
Maria snodde mina ord....*S* gillar att mörkret får ett ansikte! Tack!
2007-09-13

  Maria Zena Viklund
så sant så!
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind