Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gammal goding kan bli som ny... ;)




Vill du...


Vill du vara min hjälte i natt

Vill du älska mig precis som jag är
skavanker här, valkar där
helt och hållet operfekt
fylld av vimsiga påhitt

Vill du se mig helt naket i natt
vill du förvandla mig med din blick
som fångar det vackra i just mig


Vill du vara min kärlekshjälte

Vill du ge oss en vildsint chans i natt
besitta mig fullständigt
med gnistor som tänder elden

Vill du sammansmälta
med min inre kvinna
i natt

 

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 376 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-23 22:35



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ett skönt möte och till det att få bli älskad och vara precis det man är och därför !!!
2008-08-10

  Mats Henricson
Underbara förslag, en kärleksfullhet som hettar och hetsar ! Ljuvligt !
Bokmärker !
2008-08-08

  Elisabeth VIP
Härligt bejakande det bristfälliga i att vara människa...Hoppfull om att man trots skavanker och valkar får vara accepterad för det man är.
2008-04-16

  Freja...
Jättebra.
2008-04-16

  Carola Zettergren
Fint poetat och
vilken härlig hibiskus!!!!
2008-03-24

  Last Word Spoken
Den här är fantastiskt ärligt vacker.
Läste den och blev inpirerad till att skriva:\" jag önskar jag kunde önska bort min önskan\"

Så, jag tackar för inspirationen och sparar denna som favorit i mina Favoriter.

Tack!
2008-03-23

  Pot Pourri
.. å den är ju för härlig ja.. :) helt och hållet perfekt!
2008-03-23

  Gunilla VIP
På de inbjudande raderna
kan svaret bara bli ett.....
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind