Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapar inga drömmar


Skapar inga
framtidsbilder
väver inte längre
önskescenarion

Flyter omkring i nuet
som en sorglös kork
på tidlöshetens hav

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 562 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2008-12-23 10:49



Bookmark and Share


  _Mian_
"utvaldgrattis"!! Du fångar det ultimata på kornet och liknelsen med den flytande korken är grädde på metaformoset! :-))
2009-07-16

  Maud Li
Låter skönt tillbakalutat och avslappnat! :)
2009-07-16

  Cosmic Johanna
Mycket fint sagt,

det finns en vila i denna text,

kan relatera och njuter av bilden,

den är magisk,

kosmoapplåder och grattis till stjärnan!:-)
2009-07-16

    Domvetingetomoss
Känns lika lätt och ledig som budskapet du förmedlar, bra tycker jag!
2009-07-15

    ej medlem längre
Liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite drömmar skadar väl inget?...hehe
2008-12-28

  Shamandalie
Mkt bra! "Bokmärkes" och "aplåd"
2008-12-28

  Night Soul Woman
Åh! Den här var bra! :)
Tål att tänkas på!
*bokmärkes* och
*applåder*
2008-12-27

  Njord
Skönt att leva i nuet
2008-12-23

  Rachel Roth
låter verkligen vilsamt..
2008-12-23

  Carola Zettergren
Så himla underbart!!!!!:)...det är nog själva drömmen, det!:)
2008-12-23

  drakbruden VIP
Åh, gillar sorglösa korkar. Fin text om ett skönt tillstånd!
2008-12-23

  Larz Gustafsson VIP
Idealtillstånd!
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind